fortfarande fredag

ja en liten uppdatering sen sist. min fredag är nästan rolig tror jag. kl 18.30 satt jag och kollade på made på mtv, inte ett allt för bra tv program, ganska dåligt faktiskt. idag handlade de om nån fjortistjej som ville bli rugbyspelare. hon kämpade å kämpade för att komma med i laget, hennes pojkvän dumpade henne och hennes kompisgäng trodde inte på henne för fem öre. men hon fortsatte. när hon kom med i laget började jag pinsamt nog gråta glädjetårar!! jag förstår inte vad som hänt men ja jag grät. jag skämms för det är pinsamt. gråta till made, ni som sett de nångång vet att det bara är töntigt, men där ligger jag i soffan, töntigare än hela programmet! haha

sen iallafall kollade ja på next, också ett program på mtv som faktiskt är bra. men tror ni inte på katten att ja blir intresserad av en av tjejerna som skulle dejta. inte nog med de så var hon lesbisk. för de var ett sånt där specialare med homosexuella tjejer idag. ännu värre var att hon inte ens fick dejta tjejen utan de var bara hennes utseende som fick mig på fall!

nu ser ja på idol, Robin B har sjunigt när vindarna viskar mitt namn för de är tema shlager. ja tyckete de va lite pinsamt. men nu kom anja!

hej då!

kul fredag

nu sitter jag här i mittådalen utan något att göra. de är inte så kul som de låter.

dagen har spenderats framför datani väntan på att nån lastbil med ett badrumsskåp skulle anlända. den där bilen dök som aldrig upp och ju längre tid de tog desto tråkigare blev det. de blev så tråkigt att pinsamt nog, jaa de är satn. ja kollade på Andra Avenyn  på internet. jaja men har man tråkigt så har man.

jag kan säga alla att ja är inte är ett dugg avundsjuka på er som är i gällivare eller ni som ska på phone me ikväll, ja ärt inte heller avundsjuka på er som ska på nått annat party heller. bara så ni vet de. själv ska ja bara vara hemma å kanske se på idol. så kul ska ja ha å de är mycket roligare än vad ni kommer ha så!
förhoppnings vis kan ja träffa Anja lite ikväll iallafall så ja får litelite sällskap!

på återseende

hemsk fredag

denna fredag kommer bli grotesk tråkig känns de som. var tvungen att kliva upp tidigt för att de kommer komma nån bil med saker till pappa som ja måste ta emot. inte så jätte party!

min frukost var inte heller god. yoghurten smnakade nbästan som om den vore sur så förvånar mig inte om ja blir magsjuk eller nått såntdär tråkigt nu.

de mest tragiska med denna dag äör kvällen. ja hade så många val att ja fick panik och inte kunde välja. så nu blev de egentligen ingenting tror jag. skulle så gärna åka till östersund ikväll men mina vänner där verkar inte så pepp på de, eller dom har inte sagt nå mer om det iallafall. sen så kan ja inte åka till falun heller, för de har ja inte packat eller gjort nåt för. segt!

nä ja skulle åkt till gällivare iallafall!

på återseende!

pulkaåk

dagen har spenderats med Anja. vi va hemma hos henne lite å kollade på tv å sånt. sen ringde Nejla å sa att vi skulle dra till han å se på film å käka chips vilket vi gjorde. när vi kom dit var även min tremänning Isak där. de va kul. vi sdåg faktiskt en helt okej rysare. typ WEhispers eller nått hette den. man spratt med nån gång iallafall. sen så tog jag å Anja en pulka och åkte lite på bilvägen. de gick sjukt fort och var grymt kul!
roligaste åket var nog när vi kötre rakt ner i diket ich höll på att slå ihjäl oss på en vägtrumma:P hahah!!

nu sitter ja bara här hemma å gör ingenting. funderar över mina val inför morgondagen. jag vill på håkan kväll i falun, men tror de är sent påtänkt av mig eftersom mina kläder inte ens är tvättade. sen har ja ju mange schmidt i östersund också. skulle vara kul, men vet inte. troligtvis blir min kväll en skön hemmasittarkväll med familjen:P HAHA


misstankar

hej är relativt nyvaken, eller ja ja har väl varit vaken i en timma nu ungefär. gör inte så mycket. har egentligen ganska tråkigt om jag ska vara ärlig.
men jag blev glad när jag skulle käka frukost, upptäckte att vi hade marmelad hemma så ja käkade rostatbröd med marmelad och ost. heltn uinderbart!

jag har även mina misstankar att jag börjar bli sjuk. huvudetvärker och min hals känns svullen å jobbig. mmen jag vill inte vara sjuk jue!

blir ingen allhelgona för mig heller. vilket är galet tråkigt eftersom jag inte har några pengar! men jag vill hr gärna som helst kan ja säga!¨
får se om de kanske blir östersund eller falun imorgon ändå...

jadu..

idag vaknade ja kl 7. konstigt nog var ja pigg och sånt coolt, så ja hoppade upp ur sängen och käkade frukost och letade efter mina gärdeskläder. jag skulle nämligen på renslakt i sörvattnet, där våran grannsameby hade in då. allt gick bra tills jag inte hittade mina byxor. jag sprang runt i panik i huset och letade. sen kom ja på den smarta tanken att ringa till mor, hon sa att ja de fanns ett par byxor på mitt rum. jag blev glad men smart som jag är tog jkag med mig ett par andra byxor i reserv vilket var galet tur eftersom de inte var mina gärdesbyxor som var på mitt rum, utan min kusins coola jibberbyxor. eftersom min kusin är ja vad ska man säga en tredjedel så stro som mig så fick jag inte på mig hans byxor xD
jag satt och funderade på mina byxor och vipås var vi framme i sörvattnet. ja hade hoppats på att mittådalens sameby skulle ha nåra renar så man fick dra lite i varje sil, men nej så var inte fallet. vi hade inte alls mycket ren där utan jag fick frysa.
när ja kom hem upptäckte jag att mina byxor hängde bakom min sovrumsdörr. då blev ja lite besviken på mig själv eftersom ja öletat överallt utom där. jaja

efter maten gick ja å anja hem till nejla där vi kollade på film å snackade å sånt mys. terevligttrevligt!

men när ja å anja gick hem hände de coolaste. vi såg ett stort ljussken över hela himelen. vi blev litte shockade men vi insåg tillslut att de va ett av dom störsa sjärnfall vi nånsin sett. eller för mig va de iallafall de största, troligtvis för anja med.
kom just poå att ja glömde att önskla mig nåt, men vafan!

på återseende

snö

här hos far är de snö utanför. massa snö känns de som. fase egentligen är de kanske bara 2 cm. men de är tillräckligt mycket för att veta att nu kommer massa hellvetes vinetmåndaer före de blir vår igen och livet får en ny start!
ja var hema hos nejla för inte så länge sen och när ja gick hem så trodde ja verkligen att ja antingen skulle halka och dö, frysa ihjäl å dö eller bli över körd av en bil å dö! känner mig så posetiv.

imorrn ska ja troligtvis iväg på renslakt i sörvattnet, vet inte om ja är så pepp, känner bara att många kommer dra i min septum så de kommer göra ontont. å sen kommer alla skratta eller så. konservativa renskötare alltså.

på återseende

:'(

har just sett kautokeino upproret igen. den är så sjukt jävla bra den filmen. jag bara gråter och gråter

kautokeinoupproret
alla borde se den

LOL

haha hittade visst ett klipp från håkan där jag var med
även Julia Lind var med. kulkul

men dom klippte visst bort när jag ska att känn ingen sorg för mig göteborg, de blev visst bara ramlar och en vän med en bil dom ville ha med xD

men jääävla vad jag vill tillbaka!

gå in här vettja

http://www.dt.se/nyheter/article365689.ece

nyvaken

nu ligger ja här, helt nyvaken i sängen i funäsdalen. sjukt pissanödig, tror att jag kommer pissa på mig snart om jag inte gö något åt det.hungrig är jag också, men ja vet inte hur utbudet av mat ser ut här. jag är sugen på oboy eller yogurt, men ja trir inte att de finns sån lyx här.
sådär nu var första problemet löst, men ja har fortfarande inte bestämt mig för om ja ska äta frukost eller inte.

sen gäller de fredan, ja har inte bestämt mig på långa vägar vad ja ska göra då. om de blir allhelgona i gällivare, makus krunegård på s2, phone me i falun, mange schmidt  i östersund eller bara vara hemma i funäs. luta mest mot nån av dom

hemma

nu är ja hemma i funäs, är galet trött, men vill inte sova. iallafall inte än. ja sitter å ser på a shot at love whit Tila Tequila. de är kul, pinsamt nog. men ja brukar gilla programmen på mtv:P haha! men sån är jag

bussresan hem idag var mest seg och långtråkig. jag var trött men kunde inte somna, hade ingen musik å ingen att ringa till. men de är skönt att va hemma igen. imorrn är min tanke att åka till mittådalen och förhoppninsvis träffa Anja och Nejla

på återseende

Packa och bussresa

Celinn har bott här natt, de va mysigt och vi gjorde väl egentligen inte så mycket. vi lekte lite i nån lekpark utanför och såg film och sånt mysigt. sen så frågade hon om hon fick flytta in hos mig och jag sa ja. så nu ska vi väl bli sambosar inom en snar framtid:D Celinn är grym på att städa, så då blir min lägenhet förhoppningsvis lite renare + att hon har en katt som jag faktiskt gillar!
ja å celinn kom iallafall i säng väldigt sent och eftersom ja inte packat klev vi upp kl 9. känns som ja är bakis fast ja inte drukit en droppe. segt, segt!

nu har jag iallafall packat klart och 10.59 påbörjar ja min resa hem till funäsdalen. kommer dit kl 19.20 så de blir en låång resa. om nån vill kan den ju alltid ringa, för sällskap kommer ja ha alldeles för lite av.

nu är jag hungring, känns som min mage vänder sig ut och in men ja vet inte om de är obekvämt eller skönt. men ja ska nog köpa nåt ja kan käka på bussen iallafall. sen i mora tänker ja käka sallad. älskar salladen i mora. den är licksom lita to die for eller hur de stavas. HAHA

Håkan Hellströms autograf
min kära ägodel

Gårdagskvällen - Underbar

gårdagen spenderades först hemma hos en tjej ja inte riktigt kommer ihåg namnet på, men tror hon kunde heta Anna. vi spelade lite ölspel å snackade å sånt mysig och lyssnade lite på musik. sen klockan 21.00 gick vi ner till magasinet, lämnade fram biljetten och gick in. vi givk bort mot baren och köpte nån öl, sen upptäckte jag att vi kunde stå långt fram så vi gick dit och ställde oss nästen längstfram på sidan.

efter inte så lång väntan men massa misslyckade försök att dra igång något så kom han ut. HÅKAN HELLSTÖRM. hela konserten var som en stor energispridare och allt var jättefint. helt plötsligt går brandlarmet. alla måste utrymma lokalen. tjejer gråter och hänger sig fast i staketet, jag hänger mig fast i staketet, men sen så går även jag ut. direkt när ja kommit ut får vi godkännande att komma in igen. ja sprigner och nu hamnar jag längst fram i mitten. då börjar ja prata med en vakt som var en trevlig prick. jag prövade sno hans backstage pass, de gick inte så då sprutade han vatten på mig. sen kom mannen ut igen. och levererade lika mycket energi som före avbrottet. sen så ser han på mig, och känne rigen mig! helt sjukt var de, tror att de var under Kom igen Lena också.

kvällen var sjukt underbar och jag längtar sjukt mycket till 14 februari nu:D


på återseende


HÅKAN HELLSTRÖM!

festen igår var helt galen, ja visste varken ut eller in å allt slutade med att ja prövade mig på Josse i min klass. PINSAMT! sen så helt plötsligt står jag helt själv i Borlänge å vet inte riktigt vart jag är. sen så liftade jag in till borlänge centrum, där de visade sig att ja hade missat sista bussen hem till falun. helt random träffade ja en kille ja visst hade träffat på p&l å ja följde med han hem och sov hos han å hans flickvän. vaknade i dag och var helt lost, visste inte riktigt vars i borlänge jag befann mig, men ja hittade in till centrum. fick vänta på bussen ett tag och sen ner till falun. då missade jag bussen till lägenheten och jag bestämde mig för att gå hem, vilket var ett väldigt bra val!

inne i stan träffade ja på Axel å Tess. dom sa att håkan var inne på akademibokhandeln, ja trodde dom verkligen inte men jag gick in.
där stod han och kollade på böcker. HÅKAN, de va verkligen han. jag sprang till kassan och frågade om papper och penna å gick försiktigt fram till HÅKAN och fick hans autograf
"Till Jonas, Håkan Hellström 25 okt 08 och avslutande ett hjärta!"
när ja gick därifrån var jag helt skakis och ännu mer peppad!

FATTAR NI?!?! DE VAR VERKLIGEN HÅKAN HELLSTRÖM

ses ikväll säger ja bara!

2 månader kvar till jul, 2 månader och 10 dagar tills födelsedag

som ni saer på rubriken börjar julen närma sig med stormsteg. jag har redan bestämt vad jag önskar mig (lite av de iaf)

DH säsong 4
En digitalkamera
Renar
Bjällor
Renklip
Pengar
Håkanbilljett till den 14 februari
Mer pengar
Parfym
Lovas skuld på 350kr
Kent boxen

sen mer saker men palla allt.
nu vet ni vad ni ska köpa till mig!

god jul!

snacksalig sydis

ja snackar för mycket fö.r tillfället, ja kan inte ens sluta prata. prövar skriva istället. Lova blir iiriterad när ja snackar för mycket. till och med ja blir de! hahahaha
nu har ja fixat mitt vin, castillo de gredos. bäst i världen. ja ska nog börja dricka snart. typ lite lungt så där. fast själv eftersom lova inte får dricka! HAHAHA

varför skriver jag egentligen att jag ska dricka. de känns tragiskt. jag är inte tragisk, iallafall inte så mycket!

in och ut, sedan skjut!

hos Lova

nu sitter ja hemma hos Lova och Carlos. bara Lova är hemma för Carlos jobbar och enligt ryktesväg är han lite butter, men han blir nog glad när han ser vad jag har med mig! hahaha alla älskar DH!
Lova blir bara tjockar och tjockar för varje gång jag ser henne, och nu har bebisen börjat sparka. jag tror han heter Jerker. jag längtar tills Jerker ploppar ut, då ska jag ge han nånting. fan jag vill också ha barn! nån frivillig?
jag somnade nyss i deras sackosäck. de är de som är så skönt att vara hos Lova och Carlos. man behöver inte prata hela tiden, utan man kan sitta tyst i flera timmar och bara tänka, utan att de blir pinsamt. kan vara för att jag och Lova har bott ihop förut och känner varandra rätt så bra skulle ja tro.

på tal om att Lova och jag har bott ihop så saknar jag den tiden. de var i våras när lova hade blivit utkastad och jag just fått min lägenhet. eller de var veckan före jul men iallafall. första veckan såg det ut som en knarkarkvart, eller bordell ifall man vill. de enda vi hade var en madrass på golvet, en fjäderboa med massa ljus i och en rosa lampa från myrornas. sen på vårterminen när jag just fyllt 18 och fått mycket mer möbler var det som ett vanligt ställe att dricka öl på. vi drack öl varje dag och vi var alltid samma gäng och hade alltid underbart kul. sen typ i mars kom vi på att vi skulle ta vara på våra liv eftersom vi hade varit fulla konstant i två månader. de berhövdes men var tråkigt, och Lova blev så seriös att hon skaffade pojkvän och fdlyttade ihop med han. Carlos alltså. och nu väntar dom barn tillsammans, ungen kommer i Mars. alltså ett år efter vi blev seriösa. känns ganska coolt.
men vårterminen ge mig tillbaka den. jag saknar den och de va verkligen en av dom bästa tiderna i mitt liv. ja skiter i om att vi var ganska deppade allihopa för vi hjälpte varandra, vi drack och vi sanckade om allt. känns som alla blir vuxnare och jag står kvar på samma plätt utan att mogna utan att tänka framåt. men skitsamma. jag hatar framtiden!

på återsende!

Lov!

slutar tidigt på frdagar vilket är grymt skönt måste ja få säga. bara två lektioner då, religon och nutidakonst. inte dom roligaste ämnena men vafan de är nice:D
skulle egentligen göra klart mitt matteprov idag också, men ja å Cilla orkade inte vänta i en timme på att göra d eså vi frågade om vi fick göra de på tisdamorgon efter lovet istället. å de fick vi:D

så nu har jag höstlov, de sista höstlovet i mitt liv. det är fett nice fast jag känner att jag inte vill bli stor. jag vill alltid ha lov tror jag... kanske få bli lärare!

ikväll är de partaj i borlänge. Carro har 18års fest, flipp eller flopp? de vet man aldrig. men de kommer väl rapport om det senare.

ska snart till Lova å Carlos, dom vill låna DH3 å så ska ja fixa vin tills ikväll å tills imorron.

Håkan hellstråm - 1 dag kvar<3

återseende nån gång


!

jag hatar de här, hatarhatarhatar
cpkänslor som inte borde finnas
utrota dom
usa borde skicka styrkor på dom
mörda dom
mörda mig?
äh fan

carros 18års fest-kan bli kul!

har iallafall boende i gällivare näta helg ifall ja får pengar att åka dit för

*cutcut*

...

kom just på att om man ska köpa cola måste man ha pengar.
pengar är en pristvara

kontoutdrag -10 kr

måste ha
håkan biljett 350kr
glasögon 209kr
alkohol 179kr
cigg 39 kr
cola 11.50kr
mat Xkr



GE MIG PENGAR!

i min fantasi tullar vi runt bland mjuka kuddar

jag vill ha cola. jag vill ha cola, jag vill ha cola

vill nästan ha sex med en cola

ja ska nog kan ske köpa en

en helt ny värld!

idag har varit en ganska bra dag faktiskt, har känt mig allmänt flummig, men så har jag även sovit ganska bra inatt.
dagen började med svenska, kom 5 minuter försent och blev utelåste från klassrummet. men sen så smet ja in, för ja ville inte stå där. lyssnade på ett föredrag och sen fick vi typ rast till 10.40. jag och Jullan åkte till willys för jullan ville ha cigg och ja ville ha frukost. sen stack vi till jullan å käkade. sen bussen tillbaka till skolan och lyssnade på två till svenska föredrag. mest segt men de funkade.

efter lunchen så skulle vi gå till klassrummet där vi brukar ha naturkunskap. på dörren var en lapp som de stod att vi skulle var i x3c på. x3 är naturvetarnas absolut egna och privata korrisdor, och jag hade bara varit där en gång förut och då hada jag typ gått vilse i ettan. men u skulle vi, teaterarna, ha lektion där. vi var helt i extas när vi gick upp för trappen. naturarnas korridor var precis som man kunde tänka sig. på väggarna hang periodiska systemet, massa olika molikyuler och atomer, och en affisch om farliga ämnen och liknande saker. verkligen en helt ny värld! vi sjöng på den låten å tog massa kort där uppe. i klassrummet sa våran lärare att vi skulle ha på oss vita rockar och glasögon för att vi skulle labba. jag kände mig som en cool professor som skulle vinna nobelpriset, men egentligen så förstod ajg ingenting och jag gick bra runt i "labbet" och störde alla. jag vet fortfarand einte vad vi skulle få reda på med labbandet, men de verkade som att min grupp hade gjort ett bra jobb iallafall. jag kände mig så viktig.

efter vårat lilla ombyte till naturare var de dags för sista lektionen i kultur och vetenskap. känns trist att den kursen redan är slut eftersom jag gillar den, men nu får jag istället sovmorgon till lunch på tisdagar och slutar efter naturkunskapen på onsdagar. vilket är nice! fast bara till jullovet för efter jullovet blir de teckenspråk för hela slanten!

efter skolan skulle ja ha samiska men min lärare hade skickat ett sms i morse att vi inte skule ha nåt, men ja hade läst de i sömnen å bommat allt sånt, så när ja kom till mosaik där jag ska ha samiska (för er som inte vet är mosaik en kristen skola, och blickarna ja fick av både elever och lärare kändes som om dom trodde djävulen had ekommit för att döda dom) sa min lärare att den var inställd. då ringde jag Celinn och hon kom till mig och vi käkade massa onyttigheter och kollade på hitta nemo och festival.

nu är ja själv och ska beställa glasögon. nicenice!

fortsätt simma!

uppdatering

tänkte att de vore bra att uppdatera lite nu eftersom sist ja gjorde de va i lördags. haha.

jo ja kan säga att Liet Lavlut var hur bra som heslt, fast enligt min mening van helt fel låt. de va nån som sjöng på korsiska som vann, skitseg låt. men visst rösten var väl bra. efterfesten var sisådär till en börja men sen mot slutet blev de riktigt bra faktiskt:D men roligast var när den var slut och vi var och åt. orkar inte skriva ner allt här, för de är mest internskämt:p men kul var de

söndagen var mest en seg dag. sliten och så kan jag iallafall säga att man var. sen så blev hela natten en tågfärd genom norrland där jag inte hadfe nån motagning med mobilen, vilket gjorde att jag kände mig helt och hållet ensamast i världen. men tillslut somnade jag. jag vaknade ungefär en minut före jag kom till gävle kl 5 på morgonen.  vilket var tur för i gävle skulle jag byta tåg. hade inte varit så kul om jag hade hamnat typ i sthlm helt utan pengar! sen blev de då väntan i gävle i en timme och 20 minuter tills tåget mot falun gick. även på den färden somnade jag och vaknade i sista minut. kom till falun 07.34 och åkte hem för att lämna väskan min och byta om. sen teater heldag. skit segt var teatern och de gick inte alls bra. på lunchen åkte vi och provade och beställde studentmössorna, så nu känns det att snart är de slut! skitskönt. sen tillbaka till valla för mer teater. gårdagskvällen var grymt seg och tråkig då jag bara gled runt i lägenheten. eller gled och gled, jag låg framför datorn.

dagen har varit helt okej iallafall. förutom att jag försov mig igen. fick panik när jag vaknade eftersom jag och Cilla skulle ha vår redovisning om tjuktjer. stressade till skolan, men väl framme kom jag på att jag inte alls var förbredd inför redovisningen, så jag och cilla kämpade med att få göra den imorgon isdtället, vilket vi inte fick. gick sådär, och jag å Cilla hittade på massa saker som inte stämde. men så kan de bli.
religonen gick bra och jag Cilla och Ella kom på mass abra saker till våran kommande redovisning om etik och moral, tror den kommer bli grym.
men sen kom matteprovet. jag tror jag gjorde allt fel, men som tur var får jag fortsätta på den på freda eftersom ja inte han klart, så jag ska plugga lite mer tills dess, vilket jag hoppas ger resultat.

efter skolan kom emelie hit och vi såg på film,sen stackhon hem och jag åkte ner på stan för att se en teaterföreställning. den var ganska så tråkig så ja gick hem igen och nu sitter jag här. ska snart plugga samiska, eftersom vi har läxförhör imorgon.

på återseende


Möte

Nu sitter ja i luleå å leker vuxen. jag är nämligen på möte. känner mig vuxen, men egentligen är vi i styrelsen ett gäng med barnrumpor ungefär. vi har väldigt kul och ikväll ska vi på konsert. jag har ingen biljett till efterfesten så jag får nog sova i natt.

igår åkte jag, Krasta å Joni tåg till lule. vi var fulla och konduktören hatade oss, vi höll på att bli avkastade i långsele, fast man var tvungen att ha två varningar, de hade inte vi.
vi fick en finsk kompis, kompisar från canada och även kompis från scottland. finnskan flörtade med mig, men hon var inte så snygg ochsen på tåget fick vi inte umgås med henne.

fast före tåget gick umgicks jag med adam och pär. jag hade grymt kul och vill till östersund igen. jag vill östersundsfesta. de kan bli kul!

på återseende

Luleå

om en timme börjar resan. inte alls så jävlapepp längre. men de blir nog bra!

ni får allt fakta på månda.
på återseende!


krångel

krångel ger mig panik. och jag har verkligen panik för tillfället. och ingenting funkar nu. inte klart än hur vi tar oss till luleå och sen så vet jag inte ens hur jag ska ta mig hem. ingen vet. det gör mig frustrerad. jag vill inte åka nånstans om jag inte ens vet om jag kommer dit. visst ibland är de kul att bara se vad som händer. men inte när man inte har några pengar och inte när man inte vet om man tar sig hem och inte när man vet att man måste vara hemma på måndag för att ens få studiebidrag. BAAAJS

skitdag

idag är ingen rolig dag. jag är svettig och har varit det hela dagen. teaterlektionen var mest seg eftersom de kändes som om vi läste manus hela tiden, och anna-marja är sjuk så vi har bara en som kan köra bil upp till luleå. sen är de inte säkert om jag får flyga hem på söndan, så då kommer ja inte tillbaka till falun förens på månda morgon typ alldeles före skolan börjar. ja suge rp åatt sova på tåg oh alltså kommer jag vara så galet trött hela måndan å bara må skit. sen idag har ja aboslut inget att göra utan kommer ligga här i lägenheten hela kvällen och tycka synd om mig själv.sen så har krastas telefon gått sönder så man får inte tag på han heller så ja vet som inget om morgondagen.
FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFÀNFANFANFANFANFANFANFANFANFAN

DH säsong 3 är slut

jaja nu är DH 3 slut. jag har redan abstinens efter den 4:e säsongen. men den släpps i november så det blir en tid att vänta. ska nog tom önska mig den i julklapp. men om ja inte får den blir jag ledsen:(
vet itne vad jag ska skriva mer nu egentligen. typ fantasibrist.

på återseende

väntan på DH och Celinn

Nu har jag just haft samiska. de gik bra men mina farhågor om läxa blev besannad. som tur var fick jag å Ejvin välja vilka meningar vi ville plugga på så de blev ganska enkla iallafall:D sen så bjöd min kära fadderfamilj mej på våfflor vilket var underbart gott!

nu sitter jag och väntar på att underbar Celinn ska komma så vi kan se klart på sesong 3 av desperata hemmafruar. enligt mig en av dom bästa serierna i världen! trist bara att boxen snart är avklarad.bara 4 avsnitt kvar.

på återseende

Tjuktjer och Tibet

nu har jag kultur och vetenskap. vi har inga lärare för tillfället för dom är i ryssland nu, men jag har några arbetan ja måsta bli klar med så jag är här ändå. jag och Cilla har varit grymt duktiga och blivit klar med vårat arbete om tjuktjer nu. gjort en powerpoint presentation och tagit reda på hur mycket fakta som helst. jag är hemskt stolt över oss:D
nu ska jag börja mitt arbete om tibet, och hur det ligger till mellan tibet och kina. är inte alls pepp att arbeta mer men som jag har sagt tidigare måste jag ta tag i skolan, därför ar detta det ultimata tillfället att göra klart lite arbeten.

fick även ett sms av min samiska lärare idag och hon medelade att vi ska börja med samiskan igen. idag kl 17.00 har vi våran första lektion för denna termin. känns bra gör det, bara vi inte får för mycket läxor för då blir de inte kul.

fick även ett sms av min kära vän Lisa Franck nyss och hon berättade att hon fått sitt efterlängtade körkort nu. så GRATTIS TILL HENNE!

på återseende


Försovning

Jippii jag försov mig idag igen! jag är fan kugen på det. varje vecka minst en dag så vaknar jag inte av väckarklockan utan vaknar runt 9.15. hoppar upp ur sängen och stressar med att klä på mig, fixa håret, borsta tänderna och få med allting ja måste ha med mig. idag var jag även tvungen att rengöra min piercing vilket ledde till att jag kom ännu mer förstent till skolan. jag hatar sånt. jag som måste skärpa mig i skolan och med min frånvaro.

jaja nu sitter jag iallafall i skolan och ska göra ett muntligt anförande, och jaf fattar inget. jag vet inte vad jag ska göra om och jag har häftet hemma så jag kan inte kolla i den. plus att min lärare Jenny inte har snackat med min rektor Ariana än om att hon ska vara min projektarbetshandledare! jaja.

nu sitter jag brevit Robat i datasalen på skolan. han kollar på nasistsidor men jag tycker han borde läsa min blogg istället!

på återsende

Ny piercad

Nu är har ja gjort det, piercat septum, och jag är så galet jävla nöjd! smärtan jag kände när jag tog den var helt värt. men som man brukar säga "vill man vara fin får man lida pin". Julias piercing blev även den helt underbart fin. vi är så coola!

idag har jag egentligen inte gjort så mycket heller. först va de skola, blev inte alls så mycket gjort när jag å Cilla skulle jobba om våra tjuktjer, men däremot kom jag, Adam och Mackan lite längre i vårat religonsarbete. hoppas bara den blir klar snart för det arbetet är så fruktansvärt tråkigt.
men ny uppgiften om etik och moral vi fick på religonen idag verkar iaf riktigt kul. ett arbete som handlar om egna tankar och sånt plus att ja jobbar med Ella å Cilla vilket är en bra grupp:D
matten var mest seeg, har prov nästa tisda vilket ja inte tror kommer funka. men så får de vara, ja tycker verkligen matte b är som kinesiska.

direkt efterskolan så stak vi till borlänge för piercing. jag, Julia och Johan piercade oss, jag septum, Julia mellan tuttarna och Johan gjorde snakebites. även Ella och Elvira följde med som sällskap. min gjorde ont måste ja få säga...

den så åkte ja hem till Lova och Carlos. lika mysigt som alltid, och Lova är så söt eftersom hon läser gravidböcker och gravidhemsidor hela tiden.hon kommer bli en bra mamma.

nu är ja hemma i lägisen och Ejvin medelade nyss att han tänkte hälsa på. ja får lite ångest för att min lägenhet ser ut som den gör. men Ejvin får ta de:P

på återseende

skola

sitter i skolan nu. h'ände rinte så mycket här. ja å Cilla skulle ju vara superseriösa och skriva om våra Tjuktjer. För er som inte vet vad tjjuktjer är kan ja säga att det är ett urfolk i sibirien. dom är söta och håller på med renskötsel. dom säger även att renskötseln i sverige är för modern för att få kallas renskötsel eller nått. på den punkten är dom lite onda.

jag har även passat på att kolla bdb lite, efter som de tar så lång tid att kolla bdb på datan i lägenheten. bdb är den enda sidan som är störd på min dator, å just de att man inte kan ladda hem nåt bättre messenger än de som fanns på typ när man köpten den för hundra år sen. de är surt!

i helgen så kommer jag åka till lule på verksamhetsplaneringshelg med saminuorra (svenska samernas ungdomsförbund) där jag sitter som ordinarie i styrelsen:D

igår fick jag även höra nåt hemskt, men ja tänker inte nämna vad. men hemskt var de

på återseende

fixa till mitt liv

som ni ser på rubriken har ja tänkt att ja ska fixa till lite i mitt liv, göra mer nyttiga saker och sånt, t.ex plugga. inte min favoritsysselsättning men iallafall något jag borde ägna lite mer tid åt. därför har jag kommit på den perfekta idén med att göra en liten lista på saker jag ska göra. eftersom ja lägger upp den här måste jag ju fullfölja den så ja slipper skämmas över mitt misslyckande.

[]Städa lägenheten (ser ut om en soptipp och man kan inte gå på golvet utan att trampa på något)
[]Boka tvättid (har nästan inga underkläder kvar, kan bli äckligt i längden)
[]Komma i kapp i skolan (ligger efter i allt)
[]Fixa handledare till mitt projektarbete (alla andra har redan börjat, PANIK)
[]Pierca septum (kommer bli fett nice)
[]Spara pengar (dra ner på allt impulsköp)
[]Sluta röka (okej på fest, när man är nere, när man blir bjuden)
[]Iallafall sluta röka innomhus (utom när man är nere eller ser på Bridget Jones)
[]Lägga mig vid vettiga tider på dygnet (så man slipper alla försovningar, men även orkar prestera iallafall lite i skolan)
[]Minska min frånvar drastiskt (vill inte mista mitt studiebidrag och inackorderingsbidrag)
[]Klippa mig
[]Färga bort grotesk utväxt
[]Dricka mindre (tolkningsfråga)
[]Äta nyttig mat
[]Köpa Håkan biljett (hemskt viktigt)
[]Fixa pengar så jag har råd med allhelgona

sådär, nu är min inte allt förkorta lista klar, stanna kvar å se hur de går:P Haha
 tack förmig så ses vi

Nyvaken

morrnmorrn.
 nu ligger jag helt nyvaken i sängen, ska snart sticka till skolan där målet kommer vara att bli klar med arbetet om tjuktjer. hemskt intressant är de iallafall:D

jag är nervös. om ni undrar varför är det för att om bara några timmar åker en nål rakt igonom min näsa. jag ska pierca septum. kommer nog att göra groteskt ont skulle jag tro, men vill man vara fin får man lida pin.

jag har ett stort snussug för tillfället, men igår gjorde jad den fasansfulla upptäkten att jag hade slut på snus. så jag måste skynda in på willys före ja drar till skolan. kanske köper nåt annat onyttigt samtidigt.

gud vilken låg kvalitet de var på det här inlägget, men fatta va ja är nyvaken!

ska fixa till mig nu så ja inte kommer tillskolan utklädd till bajs

på återsende


måndag

idag har vi haft teater. lektionerna känns helt annorlunda än tidigare, kan vara för våran nya lärare är galet mycket bättre än den förra. jag blir lika förvånad varje gång man får beröm när man är uppe på scenen och att ha riktigt organiserade teaterlektioner. de är faktiskt riktigt kul med teater igen! TACK JOAKIM!(den nya läraren)
manuset vi läser på teatern är också riktigt bra, road heter den. den hade varit kul att göra faktiskt. enda är att de känns lite trist att den inte är så passande till mina småsyskon, men vafan nån gång får dom väl höra såna ord, varför inte låte dom lära sig av sin storebrors klass. om ja känner för de kan ja ju ha ett viktigt samtal med dom sen om att man inte får säga såna ord, så direkt när dom kommer till skolan igen kommer dom springa å säga de till alla, de gjorde iaf jag.

idag har ja lagt min pengar på en hemskt rolig sak måste jag säga. jag har gett 2700 kr till min pappa för att ja hade pratat fr så mkt i hemtelefonen i sommras. visst de va mina sista pengar från sommarjobbet, men vafan, ja får skylla mig själv. så jag är inte sur på far, bara lite bitter. mest för att mina sista pengar går åt imorgon när ja ska pierca septum:D men de är de värt. julia ska även hon pierca sig fast i klyftan:P fett sexigt!

just de! i fredas så hände en liten cool sak, nämligen att ja lyckades få in en grannes bredband. ja är jävligt glad över d emåste ja lova. nu har ja iaf tidsfördriv! nackdelen är att de inte funkar så bra hela tiden så de loggas som ut, därför ska ja ta reda på vem Assmust är(bredbandet heter så) å fråga om han kan hjälpa mig så ja får bättre signal så ja kan fortsätta surfa gratis. är han inte villig å hjälpa då gråter jag nog

puss

Ny blogg, ett nytt försök

sådär, än en gång prövar ja ge mig in i bloggvärlden. tredje gången gillt som man brukar säga. men den här bloggen hade ja tänkte skulle vara lite mer blondinbella inspirerad, att ja lägger upp kläder på dagens outfit å berättar om alla klubbar å sånt häftigt på stureplan och berättar om mina dyra märkeskläder ja köper varje dag och om alla tv-program å sånt coolt ja är med i mm. (hoppas ni förstod att ja va hemsk ironisk eftersom jag inte har så mkt pengar)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0