Dan före dopparedan

Ja, en dag kvar till jul. Det känns bra, för jag känner ingen stress eller liknande. Fast fan, har glömt köpa julklpappen till aajja kom jag bå. Fan måste stressa ner på byn lite senare alltså. Aja, då blir de alltså lite bilkörning i dag också :) HAHA

Det är sderiöst det enda jag gjort sen i måndags, köra bil alltså. Jag känner mig verkligen FRIIII!! :):)

Aja idag så har jag massa uppgifter att göra här hemma före alla andra kommer hem.
Baka kavring, vilket jag nu har gjort men är missnöjd över att den inte smakar som den ska :(
Bära in alla mina däck in i vedboden, har jag kommit halvvägs med.
Skotta upp framför källaren så jag kan ha min bil där. Är alldeles för kallt och jag hoppas nästan jag inte fårigång snöslungan.
Och dammsuga hela nedervåningen. Vilket jag har gjort hälften av.

Ja som ni ser, mina sysslor är inte jobbiga, men jag tar en jävla god tid på mig med dom.

Måste kila. Hejdå

Hemma

Är nu hemma i Mittådalen. Efter att ha kört den långa vägen mellan Falun och hem. Med min nya bil :) I love it!

Väl hemma så plockade jag upp Nejla och Anja och vi tog en tur till Messlingen (även kallad Mässlingen) ram och tillbaka. Imorrn ska vi ner till Funäääs. De är skoj att ha en bil :)Min bil :)


Hej då!

Nu börjar snart resan mot hem. Jag kör min egna bil med mitt egna körkort typ. Jag är lite nervös, men när jag gasade runt stan förut idag gick det bra. Så ja, om nåra timmar har jag kört hem helt själv. Spännande :)

Marika åker med mig till Mora, Hon är lite rädd.

kYZZ jONAS

Slut på faluvistelse

Ikväll är sista kväll en staden. Har haft 3 helt underbara veckor som nu har passerat och tagit slut. Och för en gångs skull tar jag inte bussen hem. Nejdå, jag har körkort nu, klarade både teorin och uppkörningen galant, vilket i sin tur leder till ett körkort. Och just de, jag har nu en egen bil. Eller ja, imorgon har jag den, för då ska jag betala den och få nyckeln. Men ja, jag lämnar alltså staden med ett körkort och en egen bil :) De ska bli sjukt kul att köra hem så hemresan ser jag nästan fram emot. HAHA :)

PUZZ

teori

Teorin är nu avklarad 59 av 65 gav mig ett godkänt på provet. "We're half way there, Livin' on a prayer" typ :)

kyss

Tisdag 15/12-09

Idag har varit en dag utan körlektioner och inget teoriplugg. Alltså en ledig dag :)

Har varit riktigt skönt och låg i sängen länge länge. Sen iväg ner på stan på en fika med Manne och lite shopping. Köpte 3 filmer på Siba.

Nervositeten inför proven bara ökar för var dag också. Skulle kännas skönare om det var ett vanligt ptov i skolan men nu gäller de ett körkort, alltså dyra pengar. Men som tur är har jag en morbror vid namn Ante som säger att det inte är hela världen att kugga och så sa han att han kuggade 8 gånger. Så de hjälpte lit eiallafall :)


Men nu ska jag inte skriva mer. hörs

hungrig

Snart är de dags för dom två dagarna D, vilket gör mig nervös. Hoppas att alla ni håller en tumme torsdag och fredag och att jag kan vara bäst när det gäller.

Körningen idag gick br, bortsett från typ 2 småa misstag, så ja, körningen börjar bara bli bättre och bättre kan jag lova :)

Har även träffat Julia idag. Riktigt trevligt.

Nu sitter jag hos fam Renhuvud helt ensam. Är lite hungrig och funderar att gå till volvo och köpa nått onyttigt, men de känns taskigt mot Faddermor så jag inväntar hennes hemkomst. Men funderar på att skicka iväg ett sms och höra om hon har planerat nån mat så kan jag börja tillaga den. Fan vad jag är snäll :) HAHA

see ya

Sankta Lucia

SKänk mig en tia, nej inte riktigt men Lucia kan gärna göra så jag klarar av körkortet. Fan nervositeten öker och ökar inför den sista veckan på min intensivkurs. Jag kommer vara ett nervvrak hela veckan, bara jag tänker på det håller jag på att dö. Men sånt är livet, klarar jag det inte denna gång är det bara att boka nya tider och göra om det helt enkelt.

Aja jag har iallafall hunnit inhandla lite julklappar idag, så nu är jag snart klar. Har bara aajja, Nejla, Mattis och Milis kvar nu. Så det känns riktigt bra.

Till mig själv denna helg har jag också handlat julklappar. 2 par jeans, 3 par kalsonger, 2 par sturmpor och ett par vantar. Lär säkert bli nån mer julklapp till mig själv innans jag åker här ifrån. Typ shopteraoi eller liknande. Alltså terapi mot nervositet.

Sen så har jag även fått en ny hobby. Kolla bilar på blocket. Jag är inne varje dag för att se vad som kommit upp. Tanken är att köpa en bil nu när jag är här nere, klara körkortet och köra hem. Men reservplanen är att köpa bilen, kugga uppkörningen och Maddis kör hem bilen. Så två bra bilplaner har jag.  Men den jag helst vill ska slå in är ju plan 1 :)

see ya :)

bakis : )

hahaha fyfan vad jag är bakis. helt sinnes, alltså inte så bakis att jag dör. utan lagom bakis. Fast inte lika bakis som förra helgen. aja, gårdagen var sjukt kul iallafall :) tACK LISEN

nu ska jag sova igen tror jag :)


mer körlektioner

kan ju även tillägga att jag var tvungen att boka mer körlektioner tills nästa vecka, min körlärare Stefan tycker alltså inte att jag är riktgit redo än. Aja

hejdå

Dålig bloggare.

ja exakt så känner jag mig. Här har jag lovat en uppdatering varje dag under min körkortstbildning, men ni har bara fått en enda update om hur det går. Men jag kan säga att körningen går upp+ och ner. Vissa dagar är jag helt enkelt suverän, men vissa dagar kan jag int eens krypköra riktigt :p HAHA

Teorin känns iallafall lite mer säkert än körningen. Så ett plus till mig där iallafall. Och så är både halkbanan och riskettan avklarade. Men iallafall, om en vecka så vet vi hur det gick. Om pengarna var värda eller bara bortkastade. HAHA.

Nu ska jag snart till Borlänge med Faddermor och Faddersyster. Kvällen är fortfarande inte planerad. Blir att umgås med Lisen iallafall, men vart våra väga kommer gå är fortfarande osäkra :)

FÖÖÖRTLÅÅT!

För min dåliga uppdatering denna intensiva första vecka på min körkortsutbildning. Men ska berätta lite om veckan nu i sin helhet iallafall :)

Måndags så var de ju första dagen. På lunchen åt jag sushi och träffade Lova och Siri, riktigt söt unge den där Siri måste jag säga. Hade en dubbellektion och jag fick lära mig många olika grunder när det gälde bilkörning. Gick riktigt bra för att vara första gången. På kvällen träffade jag Lisen och vi käkade på Tzatziki. Riktig lyx :)

Tisdagens körlektioner var 2 stycken dubbla. Gick riktigt bra då med. På kvällen kom Ella till Falun, och vi gick och såg New Moon på bio. Riktigt fin film det där :)

Onsdag, en dubbelektion. Hände inte så mycket mer. Men jag spelade kort med dom jag bodde med och det var riktigt kul och många skratt.

Torsdag. Två dubbellektioner. Och det gick riktigt jävla bra att köra denna dag. Riktigt stolt över mig själv måste jag få säga :) Kvällen spenderades med kortspel i stugan med mycketmycket skratt :)

Fredag (alltså idag). Körningen var sämst. En dubbellektion och det gick verkligen sämst hittills. Aja sånt är livet.
Kvällen blev lugn, hade räknat med en utgång, men ack så fel jag hade. Men tar igen mina två månader av nykterhet imorgon istället :) HAHA.
Kvällen har iallafall spenderats hemma hos Fadderfamiljen, en god tacomiddag och idol och guitar hero med Marika och Love. En trevlig fredag.

sen har det pluggats teori för fullt hela veckan. Är sjukt less på höger reglar och vägskyltar och sånt nu. Men lär mig gör jag ju :)

RSS 2.0