idag har ...

idag har varit en riktigt nice dag måste jag få säga.

hade sovmorgon till klockan 14 å då hade jag endast matte i 45 minuter. å matten går för en gångs skull bra nu. enkelt kapitel om sannolikhetslära och bara 8 sidor kvar av kursen:) så snart är jag klar med matte B skiten!

sen åkte ja hem och träffade ella en lite stund, men då ringde daniel och kallade in oss på ung vänster möte, känns skönt att äntlig

en trevlig kväll

min matlagning blev en aning panikartad. ella skulle komma klockan 21 och jag tyckte jag hade all tid i världen på mig och helt plötsligt var klockan halv 9. jag stressstdade alla mina kläder ner i min väska, klytade potatisen och skulle skära mina filér i lagom stora bitar. då upptäcker jag att köttet som jag tinade i fredags hade surnat, fast den legat i vaccum. paniken steg mig åt huvudet och jag vägrade avboka middagen. så jag hetstinade ett annat filépaket. slöseri med filé men ja vad skulle ja göra? man vill ju inte bli magsjuk lix. haha

konstigt nog blev middan klar i tid och de blev en riktigt god middag.

eftermaten bestämmde vi oss för att kolla på persepolis, en grym film som handlar om en tjej i iran och hennes uppväxt i revulution och krig. hur hon tvingas bära slöja och allt sånt och dölja att hon är kommunist typ.
sjukt rolig men likaså sorglig film om hennes uppväxt. ett till plus var att den var tecknad! alla borde se den!!

resten av kvällen flummade ut och jag å ella diskuterade politik, teater, revulution och andra seriösa saker då ja helt plötsligt kom på att blondiner har roligare! så ja blekte håret. nu ser jag mest ut som grannen i bäck efter som jag är gul i håret. så ja ska låssas som om de var meningen!
grejen när ja blekte den härgången så tänkte jag faktiskt att de skulle bli blont. eftersom jag redan var så ljus i håret om man jämförmed min orginalfärg. men nej då. men ja tänkte att antingen bleka en gång till eller vara galen och bli orangehårig. men de sistnämnda känns som om de inte vore så accepterat av min teaterlärare.

aja nu börjar ja skolan om 11 timmar och 30 minuter. de känns som jag har lov. jag gillar mitt schema för tillfället, då ja på tisdagar, onsdagar och fredagar bara har en lektion. vecka 5 börjar jag desvärre läsa teckenspråk och då har ja alltså 3 timmar teckenspråk på tisdag och 3 tillar teckenspråk på onsdagar. men ja kanske ska byta till retorik.

jag måste btw köpa nya byxor, jag har nämligen inga hela svarta jeans kvar...

på återseende


bra dag

denna dag ahr varit bra.

vaknade av att julia väcker mig genom att säga att hon hittat jacobs kvarglömda skjorta så hon var jätteglad och luktade på den hela morgonen. själv var ja välidigtväldigt trött och trodde aldrig att jag skulle klara av en hel teaterdag.

först började vi med en sjukt jobbig uppvärmning, svettet skvätte frånj mig och min frisyr gick alldeles sönder. speciellt på följa john, ja undrar vad de är med min lata klass när de gällerfölja john, alla ska typ göra det mest avanserade dom kan komma på för tillfället å sen ska alla andra försöka vara värre.aja så är de iaf.

sen fick vi läsa manus, och äntligen känner jag att jag gillar min lilla monolog. jag ella, julia å mackan satt vid bordet och läste och samtidigt gjorde vi våra scenanvisningar så iallafall jag fick mycket mer förståelse i slutscenen. de känns bra.

lunsch på kristine. alltid lika bra tycker jag. idag åt jag oliver med järpar kan man säga kanske. haha hela min tallrik var grön av oliver och typ mitt i låg en liten bajskorv som alltså var en järpe. spännande men gott.

efter lunchen så började vi allt emd en liten impro å de va sjukt kul. min grupp fick verkligen till de tycker jag. känns även de bra.

sen fick ja sitta ner resten av lektionen och kolla på dom andra. å idag tycker ja alla var bra faktiskt!

sen så åkte ja hem och städade och diskade eftersom aj ska bjuda ella på middag idag. renfilé och klyftpotatis. kommer bli sjukt gott. så ikväll klockan 9 är de middagstajm. skulel blivit tidigare om de inte vore för marikamarris bjöd in mig på födelsedagsfika. så vi firade typ 33årskalas eller liknande då ja har fyllt 19 och hon fyllde 14 idag. de var gott och mysigt, men d eär de alltid då ja träffar min lilla fadderfamilj:)

sen hem igen för att blogga och fortsätta städa och laga mat, vilket ja måste göra nu!

på återseende:)

-_-

ikväll har ja varit med milena. de va mysigt. satt hemma hos henne å kolla på tv å snackad elite skit å sånt kul:) hahah
är hemma nu å försöker att plugga manus. inte så jättekul då jag har fått den sämsta monologen i hela pjäsen och i torsdas när ja skulle öva på den skulle ja bara stå och skrika. den handlar typ om cowboys eller nåt annat töntigt! men ja ska lära mig att älska den som ett tvångsgifte typ. haha

inte ett dugg pepp för skolan imorrn. mest för att ja fortfarande vill ha lov. längtar sjukt mycket till nästa vecka också då ja kommer vara hemma på renslakt istället:)

på återseende

söndag

gårdagen var mest seg och långtråkig. var hemma hos karro med emelie, jennie, magnus och alex. inte allt för kul och vi såg en jättedålig film och så, jag var mest trött tror ja. men jaa så var de

vaknade tidigt idag och klev upp och har nu kollat på sport på tv. slalom och skidskytte is da shiit lix! haha

idag ska ja åka och lämna tillbaka ett par skor och hämta mina eftersom jag lyckas ta fel skor förrut. kan bli kul.

sen hoppas ja de händer nå mer. för ja vill ha kul!

måste plugga på min lilla monolog också. segt

på återseende

trååk

gårdagen var trevlig var den, riktigt trevlig:)
de var mycket och trevligt folk och bra stämm ning helt enkelt. men helt plötsligt var alla människor borta och kvällen var slut å då var de bara att traska hem. haha

dagens frukost blev en pizza som var skitgod, med läsk såklart. har även inhandlat en påse tortillachips och guacamola som blir efterrätt av nåt slag:p haha

kvällen kommer suga då ja inte alls vet vad som häner:(

på återseende!


fredag

igår började skolan igen. de var inte så jätte kul. försov mig lite till teatern och jocke var en arg man. jag måste nog ha 3 väckarklockor istället för två eftersom 2 inte fungerar på mig.
teaterlektonen gick bra men ja förstår inte allt jocke har tänkt för vissa saker verkar helt störda måste ja få säga. men ja de va helt okej.
gårdagskvällen spenderades hos ella och julia, jacob julias killa var även han där då han är härpå besök. vi såg twilight och för var gång jag ser den vill jag mer och mer bli en vampyr. kan låta töntigt men en dag ska en mystisk person hoppa fram från ett träd å bita mig så ja blir en av dom:)

dagen började med en skön sovmorgon och sen kulturhistoria. skönt att vara klar med popkonsten nu, men den muntliga redovisningen var inte bra då varken jag julia eller shpresa var förbredda. HAHA
sen stack ja ne rpå stan och fikade med robat och thessie. tror fan att pralin har den bästa latten i stan, fast då har ja ju inte druckit latte på så många andra ställen haha. å hon i kassan var en trevlig tjej då ja fick min smaksättning gratis, för ja ville ha en islatte men isen var slut. de tyckte ja va snällt gjort

ikväll blir de fest hos julia å ella. tror de kommer bli en trevlig kväll bara de kommer folk, vilket de lär göra:) då dom lagt upp festen som ett event på facebook.
ska dricka x-ider vilket ja aldrig köpt förrut (förrutom på krogen men de gills inte) de blir gott.

nu är ja hungrig, men vet inte vad jag vill äta. har inget hemma som jag är sugen på så de är segt. blir kanske makaroner, eller en omelett.

på återseende!

jullov utvärdering

första dagen på jullovet blev de utgång på banken, en konstig men trevlig kväll. slutade med en utelåsning men de löste sig till sist.
åkte hem till funäs 22:a för att fira julen hemma, den blev mysig och jag fick väldigt bra saker
27:e blev de utgång på eriksgården med ana å nåra till vilket var en trevlig men full kväll. dagene fter var inte nådig kan ja lova.
nyår firades i falun och de var en trevlig kväll med god mat.
sen blev de ung vänsters veckokurs i motala som började tråkigt men blev bra sen i slutet.
hemkomsten till falun igen var i måndas då min födelsedag firades. en kväll med tårar och flört var det iallafall,

över lag blev det ett riktigt bra jullov. jag har gjort mycket och även lite nytta kan man säga.
veckokursen jag var på gjorde så jag lärde mig väldigt mycket. även om min födelsedag kanske inte var den absolut roligaste känner ja att jag ändå gjorde rätt valnär jag valde veckokursen i motala istället för firande hemma.

lovets tråkigaste var iallafall att idag var dagen celinn flyttade på, kommer sakna henne<3
lovets lärorikaste var motala
lovets lataste var utan tvekan jag, har fortfarand einte gått igenom manuset
lovets skabbigaste måste även de vara ja, på en vecka har ja bara duschat en gång!
lovets konstigaste avslut var nog slutet på säsong 4 av DH
lovets nyaste bekantskap blir milena jag lärde känna nu under lovet, även nån vänstermänniska
lovets mest lyssnat på blir utan tvekan broder daniel
lovets största skämt var killen på veckokursen som trodde jag och ella ver tillsammans
lovets största saknad har varit celinn

lovets längtan var att träffa den rätte


och slutligen:
lovets vampyr är ella och jonas cullen


nyår å vänsterkurs

nyår blev i de stora hela en fin kväll, god mat och god dryck och omringad av fina vänner var ingridienserna för en bra kväll. hela kvällen hade varit perfekt om vi inte farit ner på stan där de sög mest! men já kvällen vart lyckad:)


vaknade runt 8 på nyårsdagen och jag å celinn sattoch fnittrade tilla jag däckade runt halv 12 kanske. haha
sen så var vi så slitna både ja celinn och niclas att de var en ren mardröm att gå till pizzan ce 100 meter från niclas lägenhet, men de var värt ansträngningen för pizzan var underbart flottig:)

sen vandrade vi hem till norslund och ella kom över för hon skulle sova hos mig så vi inte missade tåget till motala, slutade med att vi var vakna hela natten (tänkte dskriva nakna för de hade varit mycket roligare, men de hade varit ljug). sov lite lite på tåget mot motala och man var lagom sliten när vi kom fram.

dagen har iaf tillbringat på olika föreläsningar och sånt, men ja har blivit konstig i magen efter lunschen så ja tror de va fel på maten, ella har också ont i magen.
vi från dalarna bor tillsammans med jämtland, ja vet inte hur de känns, men ja gillar ju ella iaf.

de är skum känsla här egentligen, ja gillar inprincip bara ella å dom från gävla och en från hultsfred som heter pelle, han pelle har även jett mig en födelsedagspresent, de gjorde mig glad. ja fick hans bands demo, och nu hoppas ja den är bra. jag blev iallafall väldigt glad måste jag säga eftersom de känns ganska tråkigt att tillbringa sin 19års dag bland massa folk som inte känner en.

just de om 1 timme och 35 minuter fyller ja 19 år! gratta mig!

på återseende!


RSS 2.0